En plats för upplevelser

Vinrummet är så mycket mer än bara en plats för vin och dryck. Här kan ni samla familjen för ett födelsedagsfirande, hålla ett kreativt jobbmöte eller, så klart, testa er fram bland alla de olika smaker som vi älskar på Voyage. Vinrummet är en perfekt plats för det mindre sällskapet med upp till 12 sittplatser. Kontakta oss så hjälper vi dig att sätta upp din upplevelse i vårt mest unika rum.

En vinprovning för alla

Voyage och Scandic Stora Hotellet är en mötesplats där värme, kvalitet och kunskap står i främsta rummet. Välj bland våra paket eller låt oss skräddarsy en upplevelse helt anpassad för dig!

Färdiga paket

Lär dig något om vin, som intresserar dig och som du kan ta med dig hem och briljera bland vänner och familj.

Mousserande

Vi testar skillnader i mousserande viner som Champagne, Cava, Prosecco och Crémant. Samt pratar om tillverkning, klimat samt hur vi ska jämföra.

Nya tider kommer inom kort!

Vin och mat i symbios

Mat och vin i kombination, hur ska vi tänka och med en enklare tallrik med vin vänliga och vin ovänliga råvaror så kan vi enklare förstå sambandet.

Nya tider kommer inom kort!

Öka ditt självförtroende i vin!

Vinprovning för jämnhet, vi provar efter en erkänd provningsmetodik som ger dig självförtroende när du eget sällskap vill prova och utvärdera viner. Två vita och två röda.

Nya tider kommer inom kort!

Pinot Noir

Pinot Noir igenom fyra olika länder. Kunskap om druvan och odlingar. Vi provar fyra olika länders tolkningar av Pinot noir. Vad skiljer och vad hittar vi gemensamt.

Nya tider kommer inom kort!


Skräddarsydda paket

Vi erbjuder självklart även möjligheten att skräddarsy din egen provning, efter intresse och dryck så att det passar just ditt event!

VOYAGE COCKTAIL MASTERCLASS

Passa på att fullända din konferens, middag, firande eller kick off med Voyage Cocktail Masterclass!

NYBÖRJARE

Enkla recept med liten praktisk del, lär dig röra, skaka och hur man kan tänka när man ska bygga upp sin hemmabar eller ha en bjudning.

Boka >

UPPTÄCK NYA SMAKER

För oss är det viktigt att dryckens smaker får vara komplexa men att själva upplevelsen ska vara okomplicerad. Alla ska nyfiket kunna närma sig dryck och de smakvärldar som finns i glas och flaskor. I vårt vinrum möter du vår sommelier, som lagt grunden för vår filosofi kring dryck:

Dryckesresan på Voyage ska inte begränsas. Därför lyfter vi även spännande alkoholfria alternativ i vårt urval. Våra provningar kan också fokusera på exempelvis tequila, rom och engelskt bubbel. Men så klart även på vin från världens alla hörn.

Vill du boka eller veta mer?