Vill du arbeta inom ett av Skandinaviens starkaste varumärken? Tycker du om utmaningar, och samtidigt ha kul på jobbet? Vi arbetar för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse de vill komma tillbaka till, genom ett varmt, personligt bemötande och förstklassig service.

-Bartender
-Servitris/Servitör
-Kock

Restaurangpersonal – som vill skapa minnesvärda möten
Vi söker dig som älskar service, trivs med högt tempo och har ett genuint intresse för mat och dryck.
Vi jobbar i en kreativ miljö där en kunnig och intresserad personal är hjärtat i verksamheten.
Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:
• Ge personlig samt professionell service till våra gäster.
• Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
• Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
• Se till att Scandics standard och koncept följs.
• Hålla restaurangen inbjudande, ren och fräsch.
• Kassahantering
• Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten till förmån för det hållbara samhället.
Som anställd i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse.
Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och vill skapa unika upplevelser för våra gäster.

Vi ser att du som söker är över 18år och har erfarenhet i branchen.
Vi värderar kreativitet och ambitioner. Hos oss finns chansen att växa och ta sig an större roller inom hotellet i Nyköping, men också i företaget Scandic som stort.
Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i världsklass!
Erfarenheter du tar med och delar med oss:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket
• God mat- och dryckeskunskap
• Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk
Information om tjänsten
Det här är en tillsvidareanställning med 50-100%. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår restaurangchef. Platsen omfattar kvällskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Stora Hotellet!

 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med likasinnade, som brinner för service och vill utveckla vår produkt tillsammans med oss. Skicka in din intresseanmälan till mailto:restaurang.voyage@scandichotels.com /


Nu söker vi en Receptionist till

Scandic Stora hotellet!

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Stora Hotellet varje dag där receptionen är hotellets nav, så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi jobbar i en kreativ miljö där en kunnig och intresserad personal är hjärtat i vår verksamhet.

På Scandic Stora Hotellet arbetar vi alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass före, under och efter gästens vistelse.

 

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning. Arbetet  i Receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

 

Erfarenheter du tar med och delar med oss

  • Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
  • Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.
  • Goda datakunskaper

Information om tjänsten

Det här är en tillsvidareanställning på deltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår hotellchef. Platsen omfattar dagskift och kvällskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

 

Ansökan skickas till: storahotellet@scandichotels.com