”Menyn på Voyage är modern och kvalitativ. Med rötter i Norden skapar vi en nytänkande och ekologiskt hållbar upplevelse, i sällskap med världens smaker”

Är du sugen på ett glas vin och en liten aptitretare? Du behöver inte vänta till AW fredag, vi finns här alla dagar i veckan.

Firar du något speciellt? Ska du ta med dina vänner eller familj ut på middag? Den självklara affärsmiddagen, finns här för er.

På Voyage serveras en a la carte inriktad meny, utan att vara krånglig eller fin i kanten, den håller hög och jämn nivå, tillsammans med väl utvalda viner och självklart all annan dryck till ditt tycke.

Vi ser fram emot att ses!

MenyVoyage FredagBoka bord

Frukost

Måndag – Fredag 06.00 – 09.30

Lördag – Söndag 07.00-11.00

Lunch

Måndag – Fredag 11.30-13.30

 

Middag

Måndag – Torsdag 18.00 – 21.00

Fredag 17.00 – 21.30

Lördag 17.00 – 21.30

Söndag Stängt

Voyage – hotellets hjärta – drar till sig folk från när och fjärran.

Här möts också lokala råvaror med smaker från världens alla hörn. Helt enkelt en kulinarisk mötesplats för mat och dryck. Prova nya och klassiska smaker i såväl bistro som bar, lounge, vinrum och trädgård.

På Voyage dukas det självklart också upp till frukost, afterwork och festmåltider. Under sommarhalvåret öppnar hotellets populära trädgård och blir en oas mitt i staden. /

Att testa nya smaker ska vara lätt, roligt och inspirerande. Det är i alla fall vår filosofi. Utifrån detta har vi skapat våra menyer och byggt upp vår Bistro.

Våra menyer är i ständig förändring men minnet från våra smaker hoppas vi att ni bär med er länge. Här finns något att uppleva för alla. Nu finns det även möjlighet att göra hembeställning på utvalda rätter. Välkommen på en smakresa!