Händer på voyage

HÄR SAMLAR VI NÅGRA AV VÅRA KOMMANDE UPPLEVELSER
Tips: anmäl dig till vår kompisklubb Our Hour. Du får vårt nyhetsbrev och dessutom extra bra kompis-erbjudanden.

Gå med >

After work

Med start 12/9

  • Nocellara oliver 65
  • Marcona mandlar 55
  • Ölkorv 65
  • Saltgurka, smetana, honung 65
  • Pommes, sour cream & onion dipp 65
  • Kronärtskocksdipp, varma tortillachips 65
  • Vitlöksfrästa Padrones, smulad fetaost 60
  • Ostron, klassiska tillbehör 35/st
  • Chips, gräddfil, rödlök & stenbitsrom 65
  • Getostkroketter, tomatmarmelad 65
  • Svensk kallrökt snickarskinka, tryffelolja & espelettepeppar 75
  • Chark & ost 175
    Skinka, salami, ostar, cornichons
  • Skagen 150 gr 175
    smörstekt bröd, dill, löjrom
  • Ugnsbakad torsk 315
    lardo, potatisterrine smaksatt med svart vitlök, champagnesmörsås, kantareller & spetskål
  • Ceasarsallad 195
    majskyckling, sidfläsk, roman, caesardressing, krutonger, parmesan
  • Club Sandwich 225
    kyckling, bacon, smörstekt bröd, dijon, sallad, lök, tomat, pommes
  • Tartar på svensk oxfilé 265
    jalapenomajo, friterat rispapper, gurka, mikrogrönt, pommes
  • Oxfilé 385
    potatisgratäng, cognacsås, frästa grönsaker
  • Cheeseburgare på högrev 150
    potatobun, cheddar, majo, saltgurka, silverlök, pommes
  • Veckans tavla
  • Husets vin
    Bubbel 105
    Vitt 110
    Rött 110
  • Husets fatöl
    Krusovice 89
    Sleepy bulldog 99
  • Tips från baren
    Husets GT 120
    Signatur cocktail 145
Boka bord >

After art

Första onsdagen kl. 18.00–19.00 varje månad bjuder Kulturstråket och Scandic Stora Hotellet in till After Art på Voyage. Under kvällen presenteras månadens konstnär medan ni avnjuter mat och dryck. Bordsbokning krävs för dig som önskar äta & ta del av After Art erbjudandet.
(20% på klassikerna 10% husets dryck)

Boka bord på 0155-29 35 30 märk med ”after art”

FÖRSTA ONSDAGEN VARJE MÅNAD
Kl. 18:00 – 19:00

Boka bord >

Live musik på Voyage

12/9 kl. 21-23 The Jumpingjukebox
FRI ENTRE

Boka bord >

Annika R Malmberg & Caxton Njuki

Välkommen till en magisk septemberkväll på Stora Hotellet i Nyköping!

Vi bjuder in till en inspirerande kväll där du får njuta av god mat, ny kunskap och nya kontakter – allt i den där ljumma sensommarstämningen vi älskar.

Kvällen börjar i lyktornas sken på hotellets utegård. Vi bjuder på en härlig AW-buffé och ett glas bubbel eller en kall öl. Möt nya och gamla vänner från Nyköping och Oxelösund – och upplev hur idéerna börjar spira.

Missa inte chansen att lyssna till två unika röster som vet hur man bygger framgång:
🌟 Annika R Malmberg – teamtränare, superkommunikatör och aktuell med boken Så bygger du starka team. Hon delar med sig av sina bästa tips för att skapa team som inte bara fungerar – utan blomstrar.
🌟 Caxton Njuki – mental coach, entreprenör och expert på att få människor att prestera tillsammans. Tillsammans med några av de team han coachat visar han vad som händer när alla jobbar mot ett gemensamt mål tillsammans.

Kvällen avslutas med fortsatt mingel, erfarenhetsutbyte och samtal som kan leda till nya samarbeten – eller bara nya vänner. Självklart kommer du kunna köpa och få Annikas nya bok ”Så bygger du starka team : en handbok”

Boka bord >

Författarkväll Cecilia Uddén

Fredag 17 oktober, kl. 17:00 - 18:00

Välkommen till en inspirerande kväll, under årets LitterArt – där journalistik möter litteratur!

Vi bjuder in till en After Work utöver det vanliga. Möt den prisbelönta utrikeskorrespondenten Cecilia Uddén, som berättar om sin nya bok, sina upplevelser från världens konflikthärdar – och kanske det som aldrig fick plats i nyhetsflödet.

Njut av god mat & dryck och spännande samtal i en atmosfär där ordets betydelse är i fokus!

Begränsat antal platser!

Samtalets längd: 1tim, ingen paus

Arrangör: Scandic Stora Hotellet, Restaurang Voyage Läs mer
Boka bord >

VÄLKOMNA TILL VOYAGE KLASSISKA JULBORD

Nordens alla favoriter och som vanligt vårt oemotståndliga dessertbord. Här finns något för alla!

Julbordet är framdukat från 27 november till 20 december måndag till lördag. Läs mer

Boka via mejl >